Disseny Web & SEO

Cinc raons per confiar en professionals

Posicionament SEO

La teva web és l’aparador de la teva empresa, però Internet és el carrer on s’hi exhibeix.

Per ser visible en aquest “carrer” necessites que la teva web estigui ben posicionada. Si la teva web va ser la opció “econòmica” és probable que no estigui ben posicionada. Vau parlar d’etiquetes durant el disseny?

Llavors, segur que no està ni posicionada. Potser, no cal redissenyar la teva web i tan sols necessites que fem una intervenció per situar-la. Parlem-ne.


Mostres

Web àgil en una pàgina

Començar el nou cicle amb una web de disseny adaptable a qualsevol dispositiu.

Qualsevol tecnologia de base: WordPress, Pure HTML5 & CSS3, Bootstrap com la de l’exemple o fins i tot el “vell” Blogger amb una plantilla moderna. Com un vestit fet a mida.

Càrrega ràpida, posicionada, atractiva… Feta amb Bootsrap (HTML5 & CSS3).  Clica en la imatge per comprovar el funconament.

Web amb Contigut categoritzat

Web de disseny adaptable a qualsevol dispositiu, desenvolupada com un bloc de WordPress i totalment compatible amb la versió professional de WordPress, líder de CMS (Content Management System) També fàcilment exportable a altres plataformes.

De l’exemple cal destacar la taxonomia: la classificació en categories i subcategories de totes les entrades. Junt amb les etiquetes fan útil i accessible la informació publicada. Visita la versió demo totalment operativa.

Web adaptable i àgil

Web atractiva, desenvolupada amb Bootstrap (pure HTML5 & CSS3) àgil i, per tant, fàcil de carregar, adaptable a qualsevol smartphone, tablet o desktop.

Amb Bootstrap pots donar un nou aire al teu lloc web o fins i tot, revitalitzar el “vell” bloc de Blogger amb una plantilla feta amb aquesta tecnologia. Ningú no diria quina és la tecnologia que s’ha fet servir.

En resum: càrrega ràpida, atractiva, adaptable a qualsevol dispositiu (telèfon, tauleta o escriptori) Feta amb Bootsrap (HTML5 & CSS3). Es pot comprovar: Versió Demo

En contacte

Visita les pàgines específiques de serveis o de formació o demana hora amb: QRCODE (scan o tap), botó Whatsapp o formulari de contacte.