Manel Aljama

Manel Aljama escriu històries que et transporten, t'inspiren i encenen la teva passió per la lectura.

Us presentem Manel Aljama, un escriptor de talent amb seu a Barcelona (Catalunya). Amb una passió per narrar històries i un gran ull pels detalls, Manel s'especialitza en la creació de contingut atractiu que capti el públic. Tant si necessiteu una còpia atractiva per al vostre lloc web, entrades captivadores al bloc o contingut polit a les xarxes socials, Manel Aljama ofereix una escriptura de primer nivell que ressona amb el vostre públic objectiu. Augmenteu el missatge de la vostra marca amb l'experiència d'un escriptor hàbil que entén el poder de les paraules. 

Últims llibres de Manel Aljama

"Vull fer la meva!" de Manel Aljama (2023)

Vull fer la meva!

L’Àlex, viu aclaparat perquè els seus pares que tenen una masia i regenten un restaurant de platja no paren de recordar-li tot el que ha de fer. Però, ell vol fer la seva, vol ser un tiktoker d’èxit i guanyar-se la vida amb les criptomonedes. Cansat, fuig de casa per fer realitat els seus somnis. Pel camí, troba un home de negocis que va acompanyat d’una dona jove i que li ofereix una feina molt ben pagada i que vindrà molt bé pels seus projectes. Si vol saber més detalls, ha d’acceptar-la i acompanyar-lo.

168 pàgines, ISBN: 979-8-8654-5654-4

"Los Relatos del Búho" Manel Aljama, 2021

Los Relatos del Búho

Como una asignatura pendiente. Después de unos años, los cuentos que publiqué en GrupoBúho (GB) y tambén en el bloc de El Viajero, merecían algo más que la breve antología de "Cuentos para el Camino" de 2013. Ahora en papel y en digital con precio asequible. Están casi todos, excepto los de la Alcoba y algunos que no han resistido el paso del tiempo. 

139 páginas, ISBN 979-8476969235

Para adquirir: amzn.eu/d/iHh5OwG 

Serveis Editorials

El teu llibre publicat amb la mateixa qualitat que una editorial

Publicar en plataformes com Amazon és fàcil, però PUBLICAR BÉ, amb qualitat professional, és un altre tema. 

Et cal una bona CORRECCIÓ ORTOGRÀFICA, una bona MAQUETACIÓ si és que vols un llibre en paper i una COBERTA PROFESSIONAL. 


Mostra de treball

"Els Camins d'Alla" de Maria de Inês de Freitas Gouveia

Els Camins d'Alla

Novel·la de Maria Inês de Freitas Gouvia editada i publicada per Manel Aljama. 

Escaneja per adquirir

Si no tens escanner de QRCODE, aquesta és l'adreça per aconseguir el teu exemplar de "Els Camins d'Alla" de Maria de Inês de Freitas Gouvia : https://amzn.eu/d/1Q0rDMX 

 Contracteu un Escriptor Professional

Últims llibres de Manel Aljama

Han dit de Manel Aljama com a autor

Manel Aljama treballa amb la realitat als seus contes, a les seves històries, la càrrega de versemblança i juga. A mi de vegades el seu joc em sembla cruel, però sé que és un joc vàlid. Provoca, provoca i irrita, però és que la realitat (quotidiana i literària) en què ell es mou i amb què juga és irritant per com és de dolorosa i cruel. Així que crec que ho fa bé, aconsegueix el seu propòsit i el que no és propòsit, i és seduir amb les seves paraules.

Sobre "Relatos por un tubo" (2007)

El despatx de Manel Aljama

"Durant anys, les biblioteques públiques han estat el meu veritable despatx. Pot resultar estrany, però la mobilitat, la feina que et permet pagar factures, l'horari són factors que m'han permès optimitzar al màxim el temps per a poder escriure que és el que més m'apassiona." - Manel Aljama.

La creació literària, els pòdcasts així com les altres manifestacions artístiques estan ara en perill. Una petita donació em permet continuar fent aquesta tasca. Gràcies de tot cor. 

Els serveis de redacció de Manel Aljama són excepcionals! La seva creativitat i atenció als detalls brillen en cada peça que ofereix. Treballar amb ell va ser un plaer i recomano els seus serveis a qualsevol persona que necessiti un escriptor amb talent. Gràcies, Manel Aljama!

Sofia 

Copywriting

Contingut atractiu i amigable amb SEO adaptat per a blocs, que atrau el vostre públic objectiu.

Generant contingut web convincent que converteix els visitants en clients, millorant l'experiència de l'usuari.

Crear contingut de xarxes socials impactant i compartible per augmentar la visibilitat i el compromís de la marca.

Formació

Amb la tecnologia els canvis són continus. Necessitem formar-nos gairebé cada dia. Són poques les disciplines que se n’escapen a la necessitat de renovar els coneixements. Les universitats tradicionals es queden obsoletes.

Manel Aljama, escriptor amb coneixements i experiència en formació tecnològica, comparteix la seva metodologia al públic en general interessat en activitats creatives com l'escriptura i la fotografia.

Formacions pràctiques i d’utilitat per grups reduïts o de forma individual.

Demana informació sense compromís.

En contacte

Visita les pàgines específiques de serveis o de formació o demana hora amb: QRCODE (scan o tap), botó Whatsapp o formulari de contacte.