Llibres de
Manel Aljama

Vull fer la meva!

"Vull fer la meva!" Manel Aljama

L’Àlex, viu aclaparat perquè els seus pares que tenen una masia i regenten un restaurant de platja no paren de recordar-li tot el que ha de fer. Però, ell vol fer la seva, vol ser un tiktoker d’èxit i guanyar-se la vida amb les criptomonedes. Cansat, fuig de casa per fer realitat els seus somnis. Pel camí, troba un home de negocis que va acompanyat d’una dona jove i que li ofereix una feina molt ben pagada i que vindrà molt bé pels seus projectes. Si vol saber més detalls, ha d’acceptar-la i acompanyar-lo.

168 pàgines, ISBN: 979-8-8654-5654-4

QRCODE Compra "Vull fer la meva!" Manel Aljama

Para adquirir enllaç o QRCODE: amzn.eu/d/2s3PtJL 

La Soledat del Llebrer

"La Soledat del Llebrer" Manel Aljama

XXVIIIè Premi Ferran Canyameres de Novel·la

Estiu de 1975, José Luis Canales, el jove inspector de la Brigada Político Social arriba a Barcelona. Destinat a la comissaria del Districte Cinquè, viurà moments històrics: els darrers dies de Franco, l’entorn polític català, les vagues i la delinqüència quotidiana que quan surt a la premsa ho fa amb lletra petita. Desobeeix les ordres dels seus superiors. Fidel a l’honestedat de la seva joventut i l’estima per una meretriu, decideix investigar els assassinats de dones que fan el carrer. Tot sol, amb l’única complicitat de la seva parella, aterra en el món sòrdid de les curses de llebrers. Sense traça ni mètode, pot ser que la jugada li surti molt cara

XXVIIIè Premi Ferran Canyameres de Novel·la, 2019

Novel·la guanyadora del XXVIIIè premi Ferran Canyameres de novel·la policia 2019 de Terrassa i publicada per Pagès Editors

Futur Imperfecte

"Futur Imperfecte" Manel Aljama

Premi Ciutat de Badalona de Novel·la Juvenil

L’any 2092, el que queda de la humanitat viu en ciutats protegides per bombolles magnètiques i governades per ordinadors dins d’un sistema totalitari. Qualsevol manifestació cultural, ciutadana o humana, tal com les coneixem avui, està prohibida. La Nàdia i en Laak, dos adolescents que es rebel·len, es veuen obligats a fugir sense saber quin món es trobaran fora.

Recomanada

Recomanada per diverses biblioteques públiques. És ideal per a estudiants de català, amb frases curtes i directes i es llegeix en una hora. També és ideal per a escoles d'adults-

Opinions

Teresa (Ateneu Llibertari, Gent de la Plaça)

Hola Manel Aljama, he llegit el llibre teu " VULL FER LA MEVA" et puc dir que m'ha agradat molt és una novel·la que a cada contingut penses a veure que li passarà a l'Alex a veure per on sortirà aquell home tant generós. També el marxisme hi té un bon paper. Felicitats.

David Vila Ros (escriptor)

Manel, l'enhorabona pel llibre! Ja l'he llegit i m'ha encantat! És el missatge que transmets!

Anna Cabeza (escriptora)

Manel, ja m'he llegit 'Futur imperfecte' i m'ha agradat molt. És una lectura que enganxa i que convida a la reflexió. Et felicito!.

Núria Mercader (Venmón)

M'agradat!! Et quedes amb una sensacio "feliç" cuand el tanques. Porta molt bon ritme. La descripció sent rápida es el mateix temps suficient per ficart'hi dins i viureu en primera persona. No vols deixar'ho fins acabar...ho conseguiran?. El tema de les macros ciutats del futur sino en l'aventura en si.  Venmón 

Olga Xirinacs
(escriptora)

Molt ben escrit, aquest episodi, Manel. No es queda en la mera anècdota sinó que mostra la riquesa d'altres connotacions socials, personals i de lloc. Vull dir que no és epidèrmic sinó que aprofundeix i produeix empatia.

Endavant, que vas bé. Del conte "El catecisme"(2012) 


Isabel del Río
(escriptora i editora)

"M'agrada 'Futur Imperfecte' perquè em recorda Mecanoscrit..."

Booktrailer i recursos educatius

En Castellà

"Los Relatos del Búho" (2021)

Los Relatos del Búho

Como una asignatura pendiente. Después de unos años, los cuentos que publiqué en GrupoBúho (GB) y tambén en el bloc de El Viajero, merecían algo más que la breve antología de "Cuentos para el Camino" de 2013. Ahora en papel y en digital con precio asequible. Están casi todos, excepto los de la Alcoba y algunos que no han resistido el paso del tiempo. 

139 páginas, ISBN 979-8476969235

Para adquirir: amzn.eu/d/iHh5OwG 


Col·laboracions

Lectures d'Espagne - Dále Café, mucho café

Lectures d'Espagne (2013)

Cosecha de verano (2013)

Cosecha de inverno (2012)

365 CONTES un any de contes (2012)

Antologies

Cuentos para el camino (2013)

tengo que contar (2009)

Cuentos de Barbería (2008)

relatos por un tubo (2007)

Consursos

I Certamen Iternacional Toledano Casco Histórico (2013)

Cachitos de amor2 (2013)

Bocados sabrosos 2 (2012)

El día de los cinco reyes y otros cuentos (2011)

Yo, deportista (2011)

II Certamen de Poesía y Relato GrupoBuho.com (2005)

En contacte

Visita les pàgines específiques de serveis o de formació o demana hora amb: QRCODE (scan o tap), botó Whatsapp o formulari de contacte.